06-30077969 info@dekarperskuyl.nl

Graag willen wij jullie aandacht en feedback voor het volgende:

We zijn, samen met een paar leden, actief om het clubgebouw te pimpen. Het muurtje naast de openhaard is weggehaald, gestuct en geschilderd, het biljart is weg en de openhaard zelf wordt aangepakt.
De radiatoren op de muur zijn veertig jaar oud en aan vervanging toe. We willen deze graag met een aantal vrijwilligers weghalen, de tegels uit de vloer halen en deze dan voorzien van vloerverwarming. Op dit moment wordt door Ruud van Loenen onderzoek gedaan naar de kosten van vloerverwarming. Een grove schatting is dat deze ongeveer € 5000 euro gaat kosten. De vloerverwarming is op de bestaande ketel aan te sluiten. Mogelijk dat we in de toekomst een warmtepomp daarvoor in de plaats kunnen zetten.

De vloerverwarming houdt het clubgebouw op een vooraf ingestelde temperatuur. Eventueel kunnen we dan bijstoken met een elektrische haard, welke we willen inbouwen op de plek van de bestaande open haard. Daarmee verdwijnt de mogelijkheid om hout te stoken. Met het oog op het milieu en de groeiende kritiek op hout gestookte kachels lijkt ons dat een goed idee.

Door de omstandigheden hebben we helaas tot nu toe geen gezamenlijke klusdag kunnen organiseren. Het zou mooi zijn als we werkzaamheden in ploegjes van max 4 personen kunnen organiseren. We kunnen namelijk heel veel zelf doen.

Andere klussen die deze winter gedaan kunnen worden (lijst volgt nog) worden op dezelfde manier georganiseerd. Zo krijgt iedereen de kans, om op een corona proef manier, toch zijn steentje bij kan dragen.

Benieuwd zijn wij naar jullie feedback op deze ideeën. Meld je aan voor een leuke klus.

Aanmelden kan via: gebouw@dekarperskuyl.nl
Feedback kan via reply op deze email: secretaris@dekarperskuyl.nl

Met vriendelijke groet,

 

Het bestuur van WSV de Karperskuyl